Tuesday, January 4, 2011

[SOLD OUT] ~ Ceritera tentang Vintage Chain Belt

Salam All..
Today Kak Akma nak bercerita sambil berniaga. 
Al-maklumlah sbb akak nih retailer kecil-kecilan. 
Korang musti dh tau la kan akak nak citer pasal chain belt.. tapi yg nih vintage sbb akak jumpa beli dari kedai antik. Warna seakan-akan emas but tembaga (brass). 
Keras giler dik oii... rupa paras dah tak berapa ikut shape sbb dan vintage kan..tapi still fine.
Memula beli mcm tak tau tuh chain belt (sengal kan?).. ingatkan rantai.. tapi bila try kat leher.. semacam jek ... macam tak lawo... kendian akak bawak g opis suh kelik colleague akak try.. rupa-rupanya.. cantik gilos sbb pinggang dia ramping.. memang sesuai utk mereka yg berpinggang kecil sbb rantai nih panjang dia 1.2 meter jek... 
ce tgk bawah gambar2 model nih..
walaupun tak terlatih.. tapi bergambar mengalahkan pro.. almaklum la.. penari gelek ... heheh (thanks to kak Ash.. gorgeous body & beautiful heart) 
















jadi kesudahannyer... 
kalo sesiapa berminat nak beli.. sila email akak yeh.. 
harga tawaran terbaik.. insyaAllah. 
till then... c ya!! 



4 comments:

NuSaNa NoSa 91 said...

owhhh~ camni ea pakai?? keen nih mmg ketinggalan zmn.. hik3~ ^_^

AkMa BiZz BuZz said...

hehe keen.. samo la.. akak pun tak tau.. model tuh opis mate.. bkn akak.. heheh

ideal said...

Cantek dan menarik ...

AkMa BiZz BuZz said...

ideal: macih atas komen membina :)